Hem / Skip Navigation LinksTjänster / Utbildning / Verktyg

Primavera

Foto: COWI
 

 

 

Behöver ni mera kunskap inom ert område? En kompletterande utbildning är både motiverande och nödvändig. Kunskap ger energi som gör att du kan ta tag i arbetsuppgifterna på ett nytt sätt och känna dig tryggare i din yrkesroll.

Cowi Management har utbildningarna som spetsar din förmåga. Vi kan erbjuda utbildningar inom kunskapsområdena metodik och verktygskunskap. Våra utbildningar erbjuder kompetens från tillämpad metodik, vilket i praktiken betyder att det vi lär ut har vi prövat och använt oss av i de projekt vi har drivit under många år.

COWI Managements utbildare är konsulter som delar sin tid mellan utbildningar och jobb ute hos företag. Deras kunskap är med andra ord förankrat i verkligheten. Våra utbildare är pedagogiska och strukturerade med ett brinnande intresse för att dela med sig av sina erfarenheter och kunskaper.

Företagsanpassad- eller schemalagd kurs?

Vad passar er bäst? Vi på COWI Management vill vara med och utveckla våra kunders projektmiljöer. Som ett led i detta håller vi företagsanpassade utbildningar. En anpassad utbildning ger dig möjlighet att lära dig både programvara och planering samtidigt som du fokuserar på de delar som är viktigast för ditt företag just nu.

En anpassad utbildning tas fram tillsammans av uppdragsgivaren och utbildaren ifrån Cowi Management används tiden du väljer att investera på utbildning på ett så effektivt sätt som möjligt.
En schemalagd utbildning ger dig möjlighet att lära dig både programvara och planering samtidigt som du får träffa personer från andra företag och utbyta erfarenheter. Arbetet blir både roligare och enklare när du kan din programvara.

Kurserna ger både programkunskap och planeringsteori som går att applicera direkt i ditt arbete. Då dessa utbildningar är återkommande och har ett standardinnehåll kan vi erbjuda ett mycket bra pris. På en schemalagd utbildning är deltagarantalet maximerat till 8 elever vilket gör att alla erbjuds tillräcklig tid och bästa möjliga hjälp utav oss på Cowi Management.

Välkommen att kontakta oss för att höra mer om våra utbildningar och om hur vi kan hjälpa dig och din verksamhet!

Senast uppdaterad: 18.08.2016